poprchává
Anotace: /na všechny lásky/
Poprchává na všechny lásky
které včera slibovaly věrnost
slzy kapou na dopis
co neměl být poslední
hodiny na kostele oznamují nový den
a nám dvěma začíná to znovu
utři slzy kapesníkem
jen si povídej o jabloních
a krásných diviznách
slunci co vypravějí
přiběhy ve strunách
nedopsaných songu
které v dešti píši
nejkrásnější serenady
poprchává
na vše krásné
nejkrásnější
Přečteno 415x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rolnička, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Mbonita, Innna, malý lachtánek, Psavec, Juraj Hrom, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)