Tenkrát v noci

Tenkrát v noci

Anotace: Kdysi kdesi

Čtu si stále dokola námi napsané řádky,
ty, ve kterých byly všechny naše hrátky,
co byly nejen sněným snem v temné noci,
ale co nás nakonec dostaly do své moci...

Tenkrát v noci...

Teď už jen čekám na pár Tvých písmenek,
co by mi trochu najevo dala,
že to nebylo jen několik znamének,
kterých bych se byla bála...

Už máš mě ve své moci...

Tvůj pohled co probodl mi srdce,
tím, čemuž se říká Amorův šíp,
dostal se mi do něj tak hluboce,
že už mi nemůže být líp...

Dokud Tě zas neuvidím...

Teď se jdu odebrat do světa snů,
kde je bez Tebe konec špatných dnů,
tam, kde vše upadá v zapomění,
tam, kde se vše podle mého změní...

Dokud Tě nepolíbím...
Autor januve, 14.03.2009
Přečteno 502x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Seanko, Stepbystep
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to hezká báseň a ja já si někdy denně pročítám písmenka od lásky... hmmm, je to hezké, co všecko si lidé dokáží napsat.

20.03.2009 19:48:00 | NikitaNikaT.

líbí

Moc kouzelně napsáno

14.03.2009 22:28:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel