Líbej mě
Anotace: .................
Líbej mě
ve vodopádu
snů
v horečce
rudých tváří
má ještěrko
vůně čajových lístků
Růže z Jericha
arabské noci
měsíc na nebi
karavana velbloudů
bloudí pouští
Sfinga se usmívá
kde je ta studna
mezi vodopády
kde se spolu potkáme
mezi pískem a mořem
odvaha chybí
když není pro co žít
strach z odmítnutí
na některé věci
člověk by se neměl
vyptávat.
Přečteno 576x
Tipy 48
Poslední tipující: Sýkorka07, UCET KE ZRUSENI, Montynka, dream in emptiness, Šantir, NikitaNikaT., enigman, 5thelement, Anne Leyyd, jita.1965, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)