Vzpomínka
Anotace: Krátká báseň o vzpomínání na lásku...
hluboko ve svém srdci
tajemství schované mám
jsou v něm ukryty věci
věci které rád mám
mám jednu dávnou vzpomínku
co na duši mě hřeje
a hlavu mám hned plnou krásných jasných plamínků
když upadám do stavu beznaděje
hned vzpomenu si na tebe
jak tvé srdce každého velkou láskou obdaří
a jak se vždy tvůj úsměv mile rozzáří
a spolu s ním i celé nebe
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)