V ten velký den
Jak slunce svítí
nad krajinou
tak moře kvítí
pro jedinou
natrhám jen
pro ozdobu jejích vlasů
v ten velký den
kdy uslyšíme božích hlasů
jak růžový sen
bude nám připadat
ten slavný den
kdy pod oltářem budou na nás květiny padat
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová, PPetrushka
Komentáře (2)
Komentujících (2)