,,,,,,.....,,,,,
Mé myšlenky se utápí,
v láhvi od vína,
snažím se zapomenout,
ale nejde to…
Stará rána byla znovu otevřena,
a nelze zacelit…
Kus mého srdce rozervala,
nechce se hojit a hojit…
/Proč to stále tak bolí?/
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Alan Black, Psavec, padající do neznáma, WAYWARD, Kallkaa
Komentáře (3)
Komentujících (3)