Anotace: občas je srdce k mání jen malou chviličku ...
někdy si říkám,
že svět nás nezraní a
srdce nevezme si svítání
a my budeme šťastní
15.10.2005 11:29:00 | Sunny
Ty dáváš srdce jenom do zástavy?
Proč? Bojíš se, že se může zranit?
Chceš kontrolovat, co se ti s ním dělo,
jestli se s ním hedvábně zacházelo?
Básníku... krásnou duši máš,
sluší ti, když se usmíváš,
je tolik těžké jak dítě mít rád
a bez podmínek milovat? :o))
14.10.2005 11:53:00 | Cecilka