Anotace: Když jsem tuhle básničku napsal, náramek neměla. Když ji četla, už ho měla.
Moc hezká báseň, která se bezvadně doplňuje s její anotací.
Myslím, že ta vlna nemusí být zas tak jiná. City a pocity máme asi podobné. Spíš jde o schopnosti je popsat.
17.10.2005 13:48:00 | Mourek