co zmůže sto slov proti 1 doteku?
je to nádherně sepsané.. navždy do písku otisknuté..
15.10.2005 17:56:00 | Bean
Je to moc krásný, můžu říct, že pro ten samý okamžik s ním, bych byla odchotná zemřít, však je to složitější než se zdá a já v sobě musím ten pocit krásy dusit.
15.10.2005 08:38:00 | grázlík