klubíčko
Anotace: Krátké vyznání....
Hezký večer kočičko
jsem tu já - Tvé klubíčko
se kterým si můžeš hrát
a též v noci klidně spát
zahřeji Tě na dušičce
a také i v srdíčku
čekám stále na Tebe
u postýlky v košíčku
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mbonita, labuť, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)