Báseň č.12
Je noc
my dva
v rytmu walzu
padá sníh
a hřeje nás něco
o čem nemluvíme
oslepneme
z té záře našich srdcí
a slzy
slzy kanou
Také jsi tak šťastný?
Nechme to tak napořád!
Přečteno 551x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)