Svítání
Anotace: No, jaro je tady:-)
Z pod polštáře líně zívá láska
Slunce se do zlaté odívá
V kamenném krbu oheň praská
Paprsek „dobrý den“ zazpívá
A jaro voní všude kolem
Tancuje, zpívá, skotačí
Dnes už je konec s zimním morem
Teplo mráz na sever zatlačí
Dvě ruce spjaté dávným kouzlem
Tančí ve světle svítání
Ty a já pod peřinu vklouznem
Na známé lásky volání
To vše se děje za svítání
Když jaro svádí k milování.
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)