Jsi všude...

Jsi všude...

Anotace: ....

Jsi stín,
co vznáší se mi nad hlavou.
Jsi stín,
co ponásleduje mě cestou mou.

Jsi všude,
ulpíváš v mých vzpomínkách.
Jsi všude,
koupu se ve tvých poznámkách.

Jsi tady,
cítím tvou hořkosladkou vůni.
Jsi tady,
ze svého opuštěného kartáčku stůni.

Jsi stále,
v mých dnech,v mých snách.
Jsi stále,
v mém srdci,v mých hrách.

Jsi pryč,
nezbývá než žít.
Jsi pryč,
asi to nemělo být...
Autor Aurora., 15.03.2009
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel