Miluj
Naslouchej hlasu svému
naslouchej ji i ty jemu
Pohlaď ji po tváři, když je smutná
úsměv na tváři se rozzáří
Pohleď ji do očí, pohledem upřimnosti
srdce radostí se rozskočí
Naslouchej hlasu svému
naslouchej ji i ty jemu
Objímej ji bez ostychu, miluj ji
a staň se jedním z jejich hříchů
Polib ji pln pokušení, neplač
život s láskou lehký není
A proto naslouchej hlasu svému
naslouchej ji i ty jemu
Miluj ji a každý den
najevo jí dej,že splnil se ti sen
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Jitinka, Kapka
Komentáře (0)