Anotace: na Vaše žádosti jsem zpátky.mám za sebou nejhorší rozchod svého života, takže tedka se můžete těšit na opravdu depresivní tvorbu. jsem zpátky a přeji hezké čtení
Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL! st za báseň.. ale ne za ty pochmurné myšlenky!!
01.04.2010 22:10:00 | Iwetta
Sakra, tohle bolelo... Některý věci v člověku zůstanou dlouho, holt to chce čas, trpělivost a výdrž a... Naději...
06.04.2009 07:52:00 | Slečna z konce duhy
Moc hezky jsi basen napsal je srdickova . Ver ze vsechno preboli a pak budes na sve lasky pekne vzpominat , po boku sve zeny s usmevem a obklopen svymi detmi.
02.04.2009 00:40:00 | carodejka
Proč by se měl stydět říct moje jméno?
Je to krásná básnička, ale jak jsem řekla, 1. potřebuju čas moře času a nevím jak hluboké to moře je, jsem prostě uplně vyprahlá a za 2. Kdyby jsi mě alespoň jendou poslechl a dal tohle všechno najevo dřív, nestalo by se to...
20.03.2009 15:33:00 | CubbaLibbre
bomba - nestydíš se říci její jméno***
16.03.2009 00:24:00 | rybí prdy