Plyšáček na hraní
Dám Ti všechno svoje já,
Jen nechtěj po mně cit.
Ten ve mně teďka umírá
Není kde další vzít.
Je mi s Tebou strašně hezky,
Jsi mým sluncem zářivým.
Zapomínám na všechny své stesky
a smutek náhle necítím.
Objímáš mě a dáváš mi svou něhu,
Miluju, když mi usneš v náručí.
Tak proč mé srdce má teplotu sněhu,
Proč to nestačí?
Řekněte proč!
Ne nemusíte. Však já vím. To přijde. Chce to čas.
Přečteno 611x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Kars, el viento, UCET KE ZRUSENI, Kapka, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)