HERCI**
Do vlasů mi zas
lehce napíšeš,
jak šíleně máš rád
všechny mý chyby.
Na jeden nádech
a s kalkulačkou v ruce
pak ještě vydělíš
moje trápení.
Po pár minutách se
projdeš v mojí duši,
a nenajdeš žádnou
špatnou odpověď.
Za tisíc dalších večerů
si budeme tajně hrát
na muže a jeho ženu.
Jsme herci jediný noci.
A slunce už vychází.
Přečteno 355x
Tipy 23
Poslední tipující: Zpátky, jedam, Verena, Albertinka, bez nápadu na přezdívku..., Vlk v rouše, Mounkey, Holis, WhiteSkull, kryndy, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)