Každý svého štěstí strůjcem
Anotace: zas pro NĚJ.. :o((
Hlavně nohy v teple, taky klid!!!
Proč se mi v noci pořád zdáš?
Táhni k čertu!!! Já Tě nechám odejít,
než mě v tom snu znova ulíbáš...
Ty nejsi můj, já nejsem tvá,
v kamenném srdci světlá slůj,
všchno bolí, co končit má,
každý v rukou svírá osud svůj...
Komentáře (0)