Kočičí.
Krok tvůj je jak kočičí
ladná chůze šelem,
jako bys jen kupčit chtěla
se svým krásným tělem.
Když jsem tě pak večer hladil,
básně počal číst,
potom jako pravá kočka
začalas mi příst.
Do srdce mám zaťat drápek
tvojí tlapky kočičí,
já pak padl láskou raněn
na tvé lože holčičí.
Přečteno 434x
Tipy 13
Poslední tipující: Kars, 6thSun, Mbonita, Jana M., ni.va, Tacca, Psavec, Katrin Hyperlogia., labuť, Spadlá z nebe, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)