Modré oči.
Sám Bůh ti nadělil
tak modré oči,
když do nich pohlédnu
svět se mi točí.
Vše pak jen umocníš
omamnou vůní,
vždyť se v nich topím
jak v hluboké tůni.
Někdy jsou z radosti,
smutné pak mrzí,
jak kapka křišťálu
jsou tvoje slzy.
Nebesky modré
jsou očí tvých tůně,
mé srdce-pacient,
po tobě stůně.
Líbám tě na čelo,
na víčka zkusím,
pro tvoje oči
tě milovat musím.
Přečteno 718x
Tipy 8
Poslední tipující: Kars, Květka Š., 6thSun, Jana M., Markéta Hl., ni.va, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)