Anotace: ... poetry
Svými dílky jsi nadčasová, slůvky lehounce drnkáš na vlákna snová a rozechvíváš poznání...
16.10.2005 11:36:00 | Krtica
dneska jsem trochu přebral:-) tahle je čtvrtá
vždycky si v tom tvym malym městě zajdu do tý lékárny narohu, kde zazvoní nade dveřma zvonek a oni se na mě bezeslova otočej a z pocelánovejch trychtýřků sesypou do papírovýho pytlíku tvý verše. děkuju že sou.
PS: děkuju za krásnej komentář
14.10.2005 19:25:00 | kulishak