Touha
Anotace: takhle to je....
Touha je širý oceán,
vlny zmítající se ve větru.
Touha je nebýt sám,
tma, toužící po světlu.
Touha je měsíc, svítící v noc,
hvězdy padající k zemi.
Touha je láska, chybějící moc,
cit, na který není…
Touha je lístkem růže pohlazení,
rada šumící v potoce.
Touha je polibek s láskou daný,
chlapec a dívka držící se za ruce.
Touha je ztratit bolest,
znovu nalézt štěstí.
Touha je tvým srdcem se proplíst,
být silná a zatnout pěsti.
Touha je tvá blízkost,
po noci přicházející den.
Touha je slyšet ve tvém: „Mám Tě rád“
cítit tvůj věrný pohled.
Touha je opravdu milovat,
brát na chyby ohled.
Touha je to, čemu se neubráním,
to, že chci Tebe!
Komentáře (1)
Komentujících (1)