Chtěl bych...moje prví básnička na literu nesla tento název. Možná, že všichni píšeme básně proto, že něco chceme, něco, čeho se nám nedostává, něco, čemu většina lidí nerozumí, něco, co možná ani najít nejde, něco, co možná ani neexistuje, nebo to alespoň neexistuje teď a tady, na této planetě, v této dimenzi, v tomto čase.
23.02.2010 20:17:00 | UCET KE ZRUSENI
také bych chtěla spoustu věcí...těch malých,drobných,krásných..i lásku..
18.03.2009 12:13:00 | Agniezka