Anotace: Byla krásná temná noc, lampy nesvítili, snad ze strachu, aby tu celistvou temnotu neporušili... A tak jsem si v pozdním čase povídala s jedním velmi zajímavým mužem..A on mi položil tu otázku: Ty věříš na lásku?
Zajímavě napsané. Dávám ST! Přesto ... já na lásku věřím, protože co jiného tak krásného a nenahraditelného člověk v životě má? Úspěch? ... Kariéru? ... Peníze?
21.03.2009 19:00:00 | Anne Leyyd
jo,je to krásně napsané..taky věřím na lásku,ale nějak to vypadá,že asi zbytečně..ale stále doufám...
20.03.2009 11:56:00 | Agniezka
Věřit na lásku je jako pomalu umírat a nemít (nechtít) lék.....mozna ano
17.03.2009 22:22:00 | Nergal