Neodolatelná ztráta iluzí
Anotace: Pokud Vás nenaláká k přečtení její název, tak anotace by víc nezmohla...
Zkamenělý ležím
na dně moře radosti
- samotný!
Omámený letím
k tobě na horu vysněnou
a zazděnou...
Uvnitř nahý
lehám si před tebe
na schody dřevěný...
K tobě zády probuzení zebe.
Prošel jsem proměnou
s hlavou zasněnou…
ZÁVOD NA DLOUHÉ TRATI
- ZNÁMKY NEVOLE
SNY SE SAMY ZTRATÍ
A PODVOD POVOLEN
VÍTĚZSTVÍ S CIZÍ POMOCÍ
- S KRVÍ NA RUKOU
NEODOLATELNÁ ZTRÁTA ILUZÍ
A ZÁZRAK ZÁRUKOU
Nesmělý neví
k čemu břitva drzosti
- ztracený!
Zrazený plní
úkoly soše lenosti
vší silou oddanou...
Uvnitř chorý
nechá za sebe postavit
dveře zamčený...
Trochu záhy probuzení zebe.
Prošel jsem proměnou
s hlavou zastřenou…
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: bloumej očima, Fighting Dreamer
Komentáře (2)
Komentujících (2)