Poslední slzička
Anotace: o dívce ktera se dočkala, idkyž moc plakala
Slza v oku schovaná
čeká, ale nepadá
Poslední slzička
poslední naděje
Už tolik plakala
a nic se něděje
S¨padneli slzička
bude konec všeho....
opustí on ji
nebo ona jeho
Slzička už na krajíčku je
mládenec nikde...bože kde jenom je
Slzička stéká po tváři
mládenec tiše přichází
Utirá ji slzičku....
neplač lásko...tu máš kytičku
Promiň, že sem byl tak dlouho pryč
Byl jsem naši budoucnost zařídit
Vezmeš si mě lásko má?
Dívenka se v srdci usmála
Plakat už nemohla
Slzičky nebyly
Řekla jen ano , můj milý
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, L.L., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)