Vznik lásky
Anotace: Amor ut lacrima: oculis oritur, in pectus cadit. Láska je jako slza: vzniká v oku, dopadá do srdce. Publilius Syrus, Myšlenky
Sbírka:
Melancholické výtvory spanilé vážky
V oku jiskra,
mi zapálila duši.
Poznala jsem pocit,
od srdce vycházející.
Není to ničí vina,
že v tu dobu jste hluší.
Když srdce lásku míchá,
a plíce jsou stávkující.
Když dech zadrhne se,
a nemůžete se nadechnout.
Když víte, co druzí ne,
a ten pocit vás svírá.
Až to srdce neunese,
a může vybuchnout.
Že se rozvine.
Duše se tomu vzpírá.
Máte pocit naplnění,
a na druhou stranu jste prázdní.
Přejete si pouze,
existenci tvora,
který zažehl, vaši jiskru.
Chcete být ujištění,
že budete spolu šťastní.
Přejete si pouze,
podlehnout touze,
které stojí v cestě závora.
Z nejistoty.
Je ten pocit oboustranný,
jestli je milovaný.
Vámi zbožňovaný.
taky podléhaný pocitu,
ze vzniku lásky.
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Anne Leyyd, Lasska, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)