tak asi tak
když tak večer v pelíšku
stále se jen přetáčím
furt myslím na svou kočičku
polštář slzami snad promáčím
chybí mi její doteky
chybí mi její hlas
odemne proudí zlz potoky
chci ji líbat zas a zas
chtěl bych cítit vůni květů
kterou voní její vlasy
když zavřu oči, je tu
když otevřu,zmizí její krásy
jak stisknu její dlaně
kouknu do jejích očí
silně upřu se pak na ně
snad mi skončí v náručí
když pak políbím její rty
tak už nikdy nemám dost
milujju dívku kterou jsi ty
z přírody si ten nejkrásnější skvost
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Rumová vílenka v bílé mlze.., Fighting Dreamer, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)