Dobré ráno miláčku...

Dobré ráno miláčku...

Anotace: Přesto, že nemůžem být spolu, přesto, že musíme být bez sebe, si moje láska veliká a mám ráda jen Tebe.

Dobré ráno miláčku,
dnes chtěla byt Ti přát
vedle Tebe se probudit
a na Tebe se smát.

Však je to jen sen,
a Ty s jinou usínáš v dálce,
mě zbývá jen Tě denně vídat
a smět Tě občas pohladit krátce.

Však bez citů a bez emocí,
jinak bych Tě ztratila zcela,
je to jak sžírat se nemocí
a nemoct jí vyhnat z těla.

Láska je někdy složitá
a přátelství musí ukonejšit
srdce co slzy polyká,
když jiné vyznáváš cit.

Jen se mi trochu stýská
ač snažím si to zakázat,
nezlob se na mě, ale nedokážu,
srdci cokoliv přikázat.
Autor grázlík, 15.10.2005
Přečteno 922x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

fakt se mi to líbí....je to hezky psané od srdíčka...

25.10.2005 19:26:00 | BATerik

Moooc pěkné!!!

15.10.2005 12:18:00 | Vanďulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí