Ledová kráska.
Ptáte se snad, proč nemluvím s tou kráskou,
nehovořím, jen zasněně se dívám,
jen kvůli ní mám mít potíže s láskou,
proč o něžnostech marně jenom snívám.
Dělá jí dobře, když mladíci okolo se točí.
Já ptám se: "Proč navěky jen ji bych měl mít rád?"
...když ač tak krásná z jejích temných očí,
však na mne čiší jenom pouhý chlad.
Přečteno 398x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, jita.1965, hostmen, Psavec, Kars, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, floreciente, Hazentla, Markéta Hl., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)