Anotace: ..jak že to je...?
Sekvoje, to je hodně velký strom, snad jeden z největších. Jak vidno, nejsi žádná minimalistka.
Musí být pro ženu nádherné, ční-li muž sekvojí! A pro muže zrovna tak krásné, má-li žena se k (v)oji, protože voj spojuje. A bez spojení není velení, a nejen velení, ani láska...
19.03.2009 11:53:00 | Špáďa