Rozchod - slova vraždí
Anotace: právě jsem udělal krok do propasti, zvolil a zabil ..
Procházím předsíní, tak je mi známou.
usedám v kuchyni, s rodinnou atmosférou.
Její oči mě láskyplně objímají,
doufají v návrat z velké dálky rozmýšlení.
Říkají miluj mě, já miluji tě.
A já jen zvednu sekeru a nečekaně ji vrazím do zad.
Ona se podívá, očima plnýma bolu ...
a z úst se jen vydere ....
.... malé .... nepatrné .... au.
Právě jsem zavraždil Lásku,
pro vidinu, pro sen a touhu ....
mám vůbec naději, že svou vysněnou krásku,
obejmu, když jiným nosím zhoubu?
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, Quigleika, Radek.oslov.Šafárik, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)