Anotace: loučení ..., to pro mě není. Napsal jsem do vzkazu jedné kamarádce, že mi skanuly dvě slzičky dojetím, a přitom mě můza letmo políbila. Všimněte si: "letmo", jinak to mohlo být o hodně lepší!
Sbírka: Špatně tajená láska
To je hezké,až slza jako hrách mi do očí vstoupila.
Za ty pěkné něžné slova se kterými se loučíš co mě dojala.
20.03.2009 08:31:00 | s.e.n
..čistá lyrika...tak jako studánka lesní...chudý je ten, co o lásce nesní.
19.03.2009 13:44:00 | Mario de Janiero
Píšeš, že Tě múza uhodila letmo...Neřekla bych...
je to výborně napsané!I když moc smutné, ale dílo má svojí myšlenku!Je to těžké!Loučení,a ještě k tomu s láskou, je vždy těžké a bude...Já doufám, že brzy jinou potkáš a ta si bude chtít užívat s tebou...V ČR!
Za ST
19.03.2009 13:41:00 | Mounkey