Bez rentgenu
Anotace: dr.House dnes ordinuje jen dopoledne.
Bez rentgenu, bez narkózy,
pustím se do diagnózy.
Tuhle nemoc trochu znám,
jen v názvech se nevyznám.
Má nemoc má stejný popis,
mrknu na svůj chorobobis.
Pro diagnózy získání
čtu.. máme oba stýskání.
Přečteno 450x
Tipy 9
Poslední tipující: Rolnička, Radek.oslov.Šafárik, Iwushak..., Kapka, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)