Smíření
Anotace: když to vezmu s odstupem...ach a stejně se ty zelené oči zalily slanou vodou..
Chtěla jsem,
kdykoliv umřít...
Jen abys,
na mě mluvil...
Byla jsem odhodlaná,
nevzdát ten boj...
A udělat všechno,
co bylo v mých silách...
Jenže,
realita je malá děvka...
A někdy,
potřebuje skrotit...
A tak jsem,
zůstala mlčet...
Když ty jsi mluvil,
a zavírala oči...
Kdykoliv jsi se díval mým směrem,
a nechtěla jsem věřit....
Že jsem to tak lehce vzdala,
a schovala hlavu do dlaní...
Myslím,
že to byla láska....
Ta o který se píše,
i zpívá....
Jenže,
mě to s ní nějak nevychází....
Asi nejsme,
kamarádky...
No co se dá dělat?
Asi nic...
Už nepláču,
nevztekám se....
Smířila jsem se,
s realitou...
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Oťas, jesterka, Kapka, enigman, Lota, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)