Láska
Anotace: volný sled myšlenek.....
Krásná a vznešená
na křídlech andělů
vlétla do života.....
Nezvána
nečekána
otevřela srdce....
Srdce bolavé
plaché
hledající.....
Zažehla plamen
lásky
citů
naděje....
Odhalila svou
skrytou tvář
svou něžnou
rukou
pokynula....
A srdce bolavé
plaché
hledající
našlo.....
Srdce stejně bolavé
stejně plaché
stejně hledající...
Dvě srdce
láska spojila
citem nejkrásnějším...
Dvě srdce
ponořená v sebe...
Dvě srdce
tepající......
Dvě srdce
hledající....
Dvě srdce
prolnuté v jedno...
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)