Anotace: Srdíčko ti plesá, co víc si můžeš přát? Štěstí v sobě skrývá věta "Mám tě rád.."
Tohle je moc krásně popsáno, zamilovanos v tom přímo dýchá... Chybu si můžeš opravit.. Na seznamu s básněmi svítí u tvé, vlevo nahoře slovo EDIT, klikni na něj a můžeš opravovat.
15.10.2005 19:52:00 | Krtica