Veronice
Anotace: Je na objednávku, no a co? Viděl jsem jí jen na fotce v plavkách u vody :oD
V místech, kde proud říčky sílí
ladnou chůzí lesní víly
kráčí z vody mladá žena,
nahá, celá obnažena.
Dlouhé jako mořské řasy
halí záda mokré vlasy.
Její pohyb vodu čeří,
kráčí k růžovému keři,
svit luny na oblé křivky
zvýrazňuje krásu dívky.
Kapek vody zbaví kůži,
lýtkem ohne z šípku růži.
Tiše odchází pak bosá,
s chodidly se mazlí rosa.
Pak nezbyla po Verunce
stopa v písku, vlnka v tůňce.
Přečteno 540x
Tipy 14
Poslední tipující: Špáďa, Eiréné, jehlaspichlas, Indigo, Spadlá z nebe, Rolnička, Princezna.Smutněnka, januve, Seanko, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)