Anotace: "To je těžkýýý, ...mě nic nenapadááá!!!" "Dovedeš si představit ty kecy, kdyby ho, vola, nedej bože, třeba i něco napadlo?"
Sbírka: Breviář bláznů.
Představ si, že toho vola něco napadne, pak to udělá a to je pak obyčejně průser. Obrprůser je, když ten vůl je politikem.
20.03.2009 15:00:00 | Zasr. romantik
Žádného vola neznám, ale Tvá báseň je prostě skvělá! ST! za obsah.
20.03.2009 14:53:00 | NikitaNikaT.