Jsem prý blázen jen....
Anotace: Menší inspirace...
Snídám cit,
Který mé karty míchá
A moje vlastní bolest
ze všech koutů dýchá---
V pláči utonu jak malá mořská víla,
V lásce spočívá slabost má, ne síla.
Jsem prý blázen jen –
A nežiju život, ale sen,
Nevyléčitelná
V hříchu utopená –
Romantická
Bezbřeze roztoužená –
Jsem prý blázen jen,
Když sleduji z okna svět
A přemýšlím, zda mohu být
Jen Tvůj zlatavý květ –
Srdce láskou přeplněné –
Tolik moc ji toužím dát,
Dotkni se ho a vybuchne,
Nech ho – bude ve mně spát.
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, BARBYE, Kapka, enigman, Rolnička
Komentáře (2)
Komentujících (2)