Marná snaha
Anotace: ................
Marná snaha lásky
z hlubin pavučin
zákopů smrti
dobít tvé srdce
mé sny ničí
válka bezvýznamná
bomby padají
z letadel
lidé umírají
skvrny na slunci
mlha mezi námi
kulomety zpívají
na cizí city nevnímáme
raketomety střílejí
do figurek
zlatých prach
jako každý den
pokryje
z dálek
naší pevnost
stopu minulosti
staré rány bolí
stébly trávy
procházím se
po planetě
plné železného šrotu
slyším!
rány na buben
paprsky a stíny
v korunách stromů
mezi mraky
pochodují jako vojáci
do té velké války.
Přečteno 326x
Tipy 28
Poslední tipující: bosonožka, Holis, dream in emptiness, lucajda89, Rolnička, labuť, NikitaNikaT., LucQa, Zasr. romantik, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)