vzkaz
Anotace: někomu, komu patřil :-)
sešli jsme se v kavárně
já a moje duše
ona měla dvakrát bílou kávu
a já jednou čaj
bylo nám náramně
byli sme dva a jeden
jeden divili se druhému
jak tě zná
každý z nás trochu
a oba moc
a tak tě i chceme
Přečteno 620x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)