Neplakej
Anotace: Nevím ,co napsat jen ,že lepší bude ,si to přečíst.
Neplakej,
zas se rozední ,
plujeme v řece smutných dní,
plujeme ve smutku...ale spolu!
na starém ztrouchnivělém voru,
Neplakej ,
vody máme dost...Proč brečíš?
Jen tak...pro radost
Komentáře (2)
Komentujících (2)