Anotace: Minidílko LIII - květy, pro 5thelement; neboj, labuť, i na tebe dojde.
Sbírka: Minidílka
Fakt čtrnáct?
Počítej si do čtrnácti
štěstí, nebo neštěstí
ještě jeden se tu klube
čekej on to vyřeší.
21.03.2009 21:42:00 | s.e.n
No,romantiku..musím říct,klobouk dolů,slovo jsi dodržel!Věru-podobné si nejsou :)))
Tvé podání je skvělé,zajímavá představivost...ale u zdi,popravdě taky dumám co tě to napadlo?:-)
Jinak moc děkuji,jsem z toho úplně na větvi...je to za celý život poprvé,co mi někdo věnoval básen.To je snad lepší než dostat kytku..Takže zatlačuji slzičku dojetí zpět do koutku a ještě jednou díky!:)
20.03.2009 16:51:00 | 5thelement
Člověk se jednou vyvlékne ze svého stereotypu a napíše něco čistě romantického a oni hned hledají hnidy. Kurňa, snad můžu někdy psát i bez toho přívlastku v nicku, nebo né?
20.03.2009 15:31:00 | Zasr. romantik
Furt o tom přemýšlím a nemůžu přijít na to - u zdi. Říkám si,... na zahrádce u lidí...ale to by bylo zas moc jednoduché a já bych o tom nedumal. Každopádně ST.
20.03.2009 15:20:00 | René Vulkán