Je totiž zamilovaná
Anotace: Momentální - sepsáno narychlo a bez přemýšlení :)
Na co myslí celý den?
Na co myslí její sen?
Na co myslí - dívá se.
Na co myslí - stýská se.
V ďolíčku mihne se vráska.
Při úsměvu v ní roste láska.
Nemyslí - na počátky vzpomíná.
Je totiž zamilovaná.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Kapka, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)