Už tři roky...
Anotace: o jedné slečně:)
Už tři roky tě znám,
denně tě vídám,
každou noc jen o tobě snívám.
Už tři roky tě v myšlenkách mám,
denně si o tobě zpívám,
každou noc před očima tě vídám.
Už tři roky z tebe svatyni mám,
denně se k tobě modlívám,
každou noc milostné myšlenky k tobě vzývám.
Už tři roky toužím po jedné věci…
Políbit tě přeci!
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)