Hořkost
Mám se usmívat, mám být veselá?
Náhražka štěstí, tak se to nedělá.
Bereš si víc, než umíš dát,
na hodnou vílu, nechci si hrát.
V nitru mám touhu, kterou ty odmítáš.
na dlani slzu, kterou ty popíráš.
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: ARNOKULT, jesterka, Aka Kiss, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)