Anotace: ...šla jsem dnes po lávce přes řeku..krásné místo, i když spojuje, i když rozděluje...jenže!!!...vždycky dva břehy:-))
Avignon, to je on, most jak panna, kde hned zrána, davy jdou, a jak jdou, vprostřed mostu tancujou!!!
Díky, raduji se pro tvůj komentík:-))
28.03.2009 00:24:00 | Mirka Hedbávná
Básně jsou zdrojem velkých dobrodružství...Mirko, ten Avignon ti přeju vidět, je celý božský.
27.03.2009 21:48:00 | Dota Slunská
No tedy, Špáďo, to je síla!!! Já nevěděla, že avignonský most je jen do půl těla, znám onu píseň krásnou, melodickou...a nyní toužím, pro Tvé úžasné doplnění, most na vlastní oči vidět...hmmmm, je bezvadné, že slova, která vznikla pro zrakové ponoukání mysli obrazem jedné třebíčské lávky přes řeku, v jiné mysli doletěla až do daleké Francie a zase zpět obraz avignonského mostu dospěl do mých slov...je příjemným dobrodružstvím podléhat obrazům a slovům...Díky!
23.03.2009 18:49:00 | Mirka Hedbávná