Hello
Znáš mé jméno v podsvětí
voláš ho do snového prokletí
Hello...
S výkřikem tmy se ozvěna ztrácí
mé srdce pláče a ty svou tvář
odvracíš
Hello...
Kde stín mé tělo hřeje slovem
Miluješ jinou tak krutý sbohem
Hello...
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, lucajda89, Modrý Adept, enigman, Bean, Kars, Seanko, Anne Leyyd
Komentáře (4)
Komentujících (4)