Jen naše láska nám život dotváří!
Anotace: Můj cit ke klučinovi, se kterým jsem sama sebou a cítím k němu lásku ale tu co je navždy! Tu lásku, která se v lidech schovává a radost jim dodává!
Prosím o lásku tvou,
stávám se posedlá tebou,
myslím na tebe i když nemusím,
chci tě po každé - když tě vidím.
Škoda, že mi řvát do světa nedovolíš,
jak je má láska k tobě větší a větší,
důvod samozřejmě znám,
ráda na něj zapomínám.
To mi za zlé neměj prosím,
skvěle se totiž cítím,
a ty to moc dobře víš,
proto mě vždy pochopíš.
Lidmi stejnými zůstaňme,
ty krásné chvíle mějme,
láskou vzduch zamořený,
srdce touhou zaplněný.
A já ti slíbit můžu,
že ti nikdy nezalžu,
nikdy mi z úst lži nevyšly,
za potřebí mi u tebe nebyly.
Jen to si měl slyšet ty - lásko,
nic proti Vám panstvo,
ale on se to nikdy nesmí a nedozví,
že je pro něj tohle vyznání!
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Aka Kiss, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)